Tuholaistorjunnan asiantuntija – koulutettu ja kokenut henkilöstö palveluksessasi

Tarjoamme monipuolisia tuholaistorjunnan ratkaisuja Uusimaan alueella ja lähikunnissa. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, yritykset kuin talonyhtiöt ja tunnemme tarkoin eri toimialoihin liittyvät torjunnan erityispiirteet. Kaikki tuholaistorjunnan asiantuntijamme ovat suorittaneet hyväksytysti TUKES-tuholaistorjuntakoulutuksen.

Ammattitaitoista tuholaistorjuntaa

Meille on tärkeää, että asiakas saa ammattitaitoista apua ongelmaan ja sen alkulähteille – turvallisesti, tehokkaasti ja nopeasti. Me emme luovuta vaativassakaan projektissa tai muuta suunnitelmia perusteettomasti.

Emme lopeta ennen kuin ongelma on ratkaisu.

Tähtäämme aina pysyviin torjuntatuloksiin. Tarjoammekin jokaiselle asiakkaallemme ennaltaehkäisevän torjuntasuunnitelman aina tuholaistorjuntaprosessin päätteeksi, tehtyjen havaintojen pohjalta.

Tiesithän, että meiltä saa myös osaavaa konsultointipalvelua uudiskohteisiin, jotta ongelmilta tulevaisuudessa vältytään!

Yritysasiakkaille tarjoamme myös huoletonta jatkuvaa palvelua. Valvomme sopimusasiakkaidemme kohteita säännöllisin määräaikaistarkastuksin sekä aloitamme ripeät torjuntatoimet havaittuamme merkkejä tuholaisista.

Yksityisille – turvallista ja tehokasta tuholaistorjuntaa

Yksityisasiakkaat voivat kanssamme luottaa valittujen ratkaisujen turvallisuuteen. Mukautamme torjuntaratkaisut aina tilannekohtaisesti, huomioiden kodissa tai sen läheisyydessä asuvat lapset ja kotieläimet. Lisäksi annamme tarkat toimintaohjeet tarvittavista varoajoista esimerkiksi ruiskutusten jälkeen.

Jotta ongelma ei uusiutuisi, annamme asiakkaillemme selkeät ohjeet ennaltaehkäisevistä toimista sekä mahdolliset muutosehdotukset kotiin ja pihapiiriin.

Yrityksille – vankkaa palveluosaamista alusta loppuun

Yritysasiakkaillemme valitsemme aina toiminnan luonteeseen soveltuvat ratkaisut. Tiedämme tarkkaan, millaiset ratkaisut soveltuvat mm. hotelleihin, elintarviketiloihin ja ravintoloihin sekä kuinka torjunta suoritetaan asiaankuuluvalla hienovaraisuudella. Tarvittaessa tiloihin voidaan suorittaa myös desinfiointi. Suurissa toimitiloissa ja varastoissa teemme tarkkaa seurantaa siitä, kuinka torjunta edistyy kohteen sisällä eri sijainneissa.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme myös jatkuvaa palvelumallia – säännölliseen seurantaan ja nopeaan reagointiin, mikäli ongelmia havaitaan.

Taloyhtiöille – torjuntaprosessi ja remontti avaimet käteen -periaatteella

Tarjoamme talonyhtiöille luotettavia torjuntaratkaisuja, vaikka koko talonyhtiön yhtäaikaiseen torjuntaan.

Tarjoamme isännöitsijöille myös kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella. Tällöin otamme kokonaisvastuun myös torjuntaan liittyvästä remontista. Laajoissa torjuntaprojekteissa voimme huolehtia paikalle sopivat alihankkijat tarvittaviin purku- ja uudelleenrakennustöihin. Oma tuholaistorjunnan asiantuntijamme on tällöin aktiivisesti paikan päällä valvomassa prosessin onnistumista.